Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Min blog

Blog

Udtalelse af Winnie Rosenvinge

Posted on 22 October, 2014 at 16:21
Hej Aria Farjadi
Som det første vil jeg sige dig tusind tak. Det er en fornøjelse at modtage klaverundervisning af dig.At undervise mig kræver overnaturlige evner, og det er du i besiddelse af. Du er venlig og imødekommende når man fremmøder til undervisningen,det skaber ro og tryghed, så jeg kan gå igang med at spille. Dejligt.Du har pædagogiske evner, det kommer til udtryk ved din formidling af undervisningen, til stor glæde for mig.Du har flere forskellige tilgange til din måde at undervise på, det er til stor gavn for mig, som ikke har de store musikalske evner.Jeg kan mærke at du brænder for din musik, og det er en stor inspirationskilde for mig.Du har høje ambitioner for dine elever og for dit eget virke, det gør at jeg bliver fastholdt i min interesse for at lære at spille klaver.Trods alvoren, er der også plads til en lidt løsluppen stemning, det er der nemlig også brug for.Jeg  er fuldt ud tilfreds. Hilsen
Winnie Rosenvinge  / København NV.  d. 22.10.2014

Categories: Udtalelser

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

1 Comment

Reply replique gucci sacs
20:02 on 29 March, 2019 
A dagger would be a knife today.
0